Защото те обичам, затова
ще те оставя просто да си идеш.
И моля те, не идвай във съня ми,
дори когато чуеш, че те викам.
Бих искала да мога като теб
да махна със ръка и да забравя.
Но разбери ме, аз не съм от лед,
и нищо, че душата ми е в рани.
И нищо, че неистово боли,
и нищо, че се губя в тъмнината.
Щом искаш да си сам, щастлив бъди!
А аз ще продължа без теб нататък.
© Стела All rights reserved.
Много е хубаво, но както всички правим в емоцията си, малко си го претрупала към края с излишни слова.
Я го погледни така.
"Защото те обичам, затова
ще те оставя просто да си идеш.
И моля те, не идвай във съня,
дори да чуеш, че те викам.
Бих искала да мога като теб
да махна със ръка и да забравя.
Без теб - да продължа нататък."