Не съм ни слънце, ни луна,
ни приказна принцеса.
Едничко стръкче светлина
за тебе съм донесла.
И музика във мен звучи,
когато ме погледнеш –
(във твоите добри очи
небето се оглежда).
Сърцата ни в синхрон туптят.
Любов ли е, не питам.
Белее неизминат път
и вòди към звездите.
© Елица Ангелова All rights reserved.