на А.
Защото те обичам -
със любовта
на поколения жени -
Непитащо.
Защото те обичам -
Силна...
и смела до безумие...
Защото те обичам -
с душа, сърце, със разум
и със тяло -
Болезнено.
Защото те обичам - дори смирена,
притворила очи във тишината...
ЗАЩОТО ТЕ ОБИЧАМ И НЯМА СИЛА, КОЯТО ДА МЕ СПРЕ ...
© Силвия All rights reserved.
С обич,
Петя