Oct 20, 2013, 7:39 PM

Заслужават ли си с мене зимите 

  Poetry » Love
519 0 2

Заслужават ли си с мене зимите

или твоето „Обичам те” е нямо?!        

Когато ми го казваш в нощите,

до тебе виждаш ли ме в бяло?!

 

Ще останат ли запалени огньовете,

когато слънцето над нас се скрие,

когато ни застигнат студовете,

ще горят ли още във камините?!

 

Ако лятото във някой миг отиде си,

преди на падне следващият сняг,

наесен ще заминеш ли със птиците

или ще чакаш пролетта да дойде пак?!

 

 

 

 

© Росица Иванова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
  • Благодаря и твоят стих от вчера мн ми хареса.Поставих му първата шестица и първия коментар ,но нз защо сега не го виждам
  • И не само зимите, а всички сезони!Хубав стих, поздрави!
Random works
: ??:??