Някой ден ще те убия
и този ден е днес - сега,
и ноктите си аз ще впия
в празнината на твоята душа!
И животът твой отнет ще бъде
от целувката на смъртта
и вечността ще те погълне,
заедно с мрака на нощта!
И когато самотата теб обгърне
в последствие на твоите дела,
омразата ще надделее
и животът твой ще приключи на мига!
И делото, което ще извърша,
заслужено ще бъде то,
защото в моя свят се появи
и настоящето предизвика ти.
`~~``~~...Благодарности на Мартин за това, че отдели от ценното си време, за да ми помогне с искреното си мнение!^^....~~``~~`
© Йо Хейтс All rights reserved.
Можеш го!