Благодаря, че никога не вдигна телефона
и не повтори повече "Обичам те.".
Сега разбирам колко ядове спести ни
с това демонстративно безразличие.
Благодаря, че ми спести и лиготиите,
от сорта: "Липсвам ли ти? Липсваш ми."
Изтрито днес е цялото ни history
от чатовете посреднощ изписани.
Бързо минаха годините.
Назад поглеждам и.. Благодаря!
Защото днес са сбъднати мечтите ми -
пръстен, къща, дъщеря...
Когато казват: "Злото за добро е."
навярно има се предвид това.
Но само за едно се моля -
да не боли това "Благодаря!"...