* * *
Давам си почивка!
:))))
Прозявам се
тъжно
продажно
и важно
небрежно
протяжно
тежко и меко
с поглед
прегазен
зарАзен и
празен
скучен
безвкусен
крив и
намусен
бОрове пукат
падат шишарки
музата няма я
чупя молива
едва не заспивам
тъпо - за трима
мирише на зима
пепелника до мене
пълен с... угарки
БАСИ!!!....
МЪРЗИ МЕ!.....
© Валентин Желязков All rights reserved.
`ма не се стърпя да припомниш, а? га че тук е пълно със забраванковци?
и да си я намираш, че бива ли... м?
а, да - наздравееееееее!!!