Jul 16, 2009, 2:39 PM

Затвор 

  Poetry
335 0 2

          ЗАТВОР

 

Стоя зад райската врата.

Душата безропотно плаче

и ръфа ме пак мисълта -

вратата за мен пазач е.

 

Не мога вечер да се връщам

във празното студено ложе,

че мракът скрива твоята къща.

 

… Затвор за мене е Раят, Боже!

© Мимо Николов All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??