Затвори очи! Да ти говоря или пък не?
Останалото - телата сами ще свършат!
Съблазънта на твоята гръд
потича по моите ръце.
Езикът не стои мирен.
Дишането става учестено.
Не задържай нищо свидно.
Изкушението вече е неподчинено.
Леко забавяме. Обръщаш се.
Устните ми... Шията ти... Гърбът ти...
Навеждаш се и изведнъж – изстрелваш се!
Ще се загубиш! Хващам те за косата!
Дърпаш се, но се и усмихваш,
клатейки глава, но не за НЕ, а за ДА!
И идва моментът. Потретваме вече.
Разцъфваш ти и щастието потече!
© Дан Дан All rights reserved.