Затъмни в очите ми тази светла нощ,
и заслепи ме достигнали всяка звезда.
И нека Луната приюти ни в недрата си,
издигнала тихо стените си от облаци.
Затъмни в очите ми тази светла нощ,
и стрелките на времето нека замразим.
И остани в мен до края на вечността,
а Луната ще ни пази и в огън ще горим.
Затъмни в очите ми тази светла нощ,
тук в мен, ела, остани, остани, остани…
И сякаш са звезди с целувки ме обгърни,
и люби ме, люби ме, люби ме в песен…
Затъмни в очите ми тази светла нощ,
и за останалото нека забравим аз и ти.
И лицето ми в ръцете си ти поеми,
и в очите ми сякаш са небе пристани…
© Лили Вълчева All rights reserved.