Поръчах си Ноев ковчег.
По старите цени.
Новите не ми допадат много.
Но що да сторя?!
Все някъде,с някого,някак си
ще ги преживея.
Днес иронично наблюдавам
изгрева на любовта
и драмите в живота.
Но и трагичните вечерни
на залеза в душата си...
И търпеливо очаквам
прилива на морето,
което
за младостта е още до колени!
© Стойчо Станев All rights reserved.