Jan 26, 2007, 4:55 PM

Завинаги 

  Poetry
644 0 1
Вървя из гората и усещам тревата,
и за тебе си мисля сега.
Как с теб на тревата сляхме телата,
и изпаднахме в сладък екстаз.
Поглеждам зората - пак за тебе се сещам.
Всичко красиво е свързано с теб.
И любовта ми, безнадеждната, и нея като чувствам
се сещам за теб.
Ти си сладкия сън за ранната пролет,
ти си птицата бяла и лъч в нощта.
За теб съм решила докрай да се боря,
за тебе ще обърна и преустроя света!
Само, за да видя усмивката ти и бляна в твоите очи,
само заради тях, повярвай ми, бих продала и душата си!
И живея, и се радвам на живота, и благодаря, че ти си до мен!
Завинаги  ще остана с тебе - ти си в моето сърце.
Не можеш - зная - да си тръгнеш: и ти влюбен си в мен...
И сме свързани, и се обичаме, и заедно сме всеки ден.
Съдбата ни била е такава - орисала ни е с любовта,
затова с тебе завинаги оставам - на съдбата няма за противореча!

© ТтТтТтТтТ All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??