Днес ми липсваш отново...
днес е Петък - нашият ден,
ден, в който Любовта
е изцяло във мен.
И днес аз съм твоя,
дори и там...
винаги ще бъдеш мой,
спомените няма да си дам.
Пак те посрещам със звезди в очите,
нежността ми към теб
непрестанно струи,
прегръщам те топло,
прегръщам те в пълна забрава,
любовта ми към теб
безрезервно остава.
© Гъсеница All rights reserved.