Oct 14, 2008, 12:23 PM

Завръщане 

  Poetry
748 0 0
ЗАВРЪЩАНЕ

Завръщам се бавно полека,
губя всяка позната пътека.
Пътят е труден и нов.
Малко е късно за остарялата любов.
Унижения и обиди
по пътя като тръни бодат.
Ориентир ми е Христовата кръв.
Грешна си бях и пак съм такава,
от доброто в мене малко остана.
Всички пихте на мойта трапеза.
От алчни пръсти тялото ме боли.
За теб оставих едно кътче да гори.
Знам, че си Юда, утре пак ще ме предадеш,
ела тази нощ
от мен любов да крадеш!!!

© Цветелина Василева All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??