Завръщане
Изпълваш топло мойте мисли.
Изпълваш белите ми листи.
Изпълваш всяко кътче в мен.
Изпълваш! Чакана потребност.
Когато белите ми листи,
обагрени със страст и искане,
докосват в тебе онова,
което скрива същността
на истинската твоя същност,
тогава нашето завръщане
след скитането през годините,
ще преоткрие, че ни има...
© Надежда Маринова All rights reserved.