Jul 31, 2012, 11:43 AM

Завръщане - 2 

  Poetry » Other
322 0 1

Не е същото

и няма да бъде,

но ще остане това,

което е било...

не е същото,

но и това

ми стига...

Не е същото

и винаги 

може да стане

по-добре...

© Мария All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??