Видях едни очи,
търсеха любов
като птици плахи
скрили тръпнещ зов
нежни пеперуди
с трепкащи крила
две звезди красиви
изгрели през нощта.
Видях червени устни,
на тях една сълза
в нежните извивки
се криеше тъга
в тях трептяха
думи скрити
вик и вопъл
на мечти убити.
Видях, но как да прилаская
тез хубави очи
устните солени
облени от сълзи
мечтая си, вълнувам се
от чувства тръпна
Любовта изгубена
отново ли се върна?
Юни, 2017
Варна, Гавраил
© Гавраил Йосифов All rights reserved.
Дочка,човек винаги в отношенията си влага чувства.Описанието им не винаги е точно и лесно но си заслужава да се опита.