Nov 12, 2017, 12:56 PM

Завръщане 

  Poetry » Love
252 0 0

 

Нямаше те с дни, години,
тъгуваха за теб роднини.
Кажи отде си идеш?
Кого копнееш днес да зърнеш?

 

Броях минутите, в нощ будувах,
Сънувах те и ти целувах..
Но днес сърцето ми се стопли,
наяве, ти чул си моите вопли.

 

Осъмнах, огряна от слънчеви лъчи,
взираха се в мен две влюбени очи!
С безкрайно щастие ме ти дари!
Благодаря на Бог, че с мен го сподели!

© Виктория Тасева All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??