Изплъзнах се от теб.
За по-удобно.
И скрих се надълбоко,
във второто ми аз.
Изгубих всичко.
Подкрепа не очаквах.
Не исках да намеря
в очите ти първична страст.
Избягах без да мисля
или да поглеждам.
Изплашена бях
като малко дете.
Забравих какво
представляваш за мене
и моето нежно сърце.
Но се върнах отново.
Изцяло покорна.
Благославяща тази
прекрасна любов.
Обичам те много!
Нежна и горда,
ще остана завинаги
твоя жена.
© Ванина All rights reserved.