Mar 26, 2005, 5:18 PM

Завръщане 

  Poetry
1114 0 9
Дърветата от моето детство
имат лица и коси.
Носят сърце под кората,
древни и стари души.
С тях разговарях, когато
се чувствах безкрайно сама.
Днес се завръщам отново
при мойте дървета с душа.
Искам с тях да говоря.
Искам с тях да мълча.


© Лили Спасова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??