Тихи стъпки на боси нозе
прекосиха надлъж през душата ми.
Нова муза? Отде ли се взе?
Тъй ми писна от дългото чакане!
Или нова любов може би ?
Неочаквана, тайнствена, дива?
Да превърне мечтите в съдби,
да се чувствам и млада, и жива?
О, това си пак ти! Точно ти!
И си бос и разкаян, наистина...
Колко тихо начало: "Прости..."
Или край на поредната изповед?
© Теменужка Маринова All rights reserved.