Jun 16, 2010, 3:15 PM

Завръщане в себе си 

  Poetry » Other
533 0 5

по утъпканата пътека

до дървото с набраздена мъхната кора

върху камъка, хлъзгав от сядане

ще те чакам

 

може би 30-40 години тъга

ще са пре-предостатъчно

 

© Павлина Гатева All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??