Златната пантофка ми убива,
във каляската е тъмно и студено,
принцът търси бяла самодива
със коланче алено червено,
да ù стане пръстен на кутрето,
да му прави супа от коприва
с билки за душата и сърцето,
с анасоново масло да го разтрива...
Давай, кочияшо, отведи ме
при метлата, черното огнище.
Пепеляшка е коронно име,
а сега съм със корона Нищо.
© Ивон All rights reserved.