Jun 26, 2018, 7:52 PM

Завържи си очите 

  Poetry » Other
659 1 4

 

Днес недей да ме пъдиш.
Черна превръзка сложи.
Довери се и недей да ме съдиш.
Забрави, че има лъжи.

Погледни в моята същност.
Преминах през много беди.
Забрави за красивата външност.
Тръгни по мойте следи.

Ще видиш свят по-реален,
в който живея сама,
свят за мене специален,
с привкус на малко тъга.

А сега отвържи си очите
и що си видял с образа слей.
Само тогава ме виждай в мечтите
и да бъдеш с мене посмей.

Е.И.

© Елена All rights reserved.

https://www.youtube.com/watch?v=D9KCqItgmxk&feature=youtu.be

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??