Здравей, видях ти аз очите,
И моите не мога да сваля от тях,
Пламнаха ми чак ушите,
Какво се случи даже не разбрах.
Сърцето спира да тупти,
И пулса рязко ускорява,
Вървиш като замаян ти,
И сякаш ходиш по жарава.
В стомаха ми пеперуди полетяха,
Гласът излиза като вой,
И мислите ми само бяха,
Какво се случва, боже мой.
Когато аз отново те видях,
И пулса пак се ускори,
Тогава всичко аз разбрах,
Вселената любов ми подари.
© Hristo Hristov All rights reserved.