Здравей, любов...
Здравей, целувам те, любов,
не съм до теб, но ти се усмихни!
За мен си целият живот,
обичам те, обичай ме и ти!
Недей, за мене не тъжи,
не се съмнявай в любовта ми!
Аз ще те чакам, колкото и да боли,
единствено за теб е обичта ми.
Очаквай ме, ще идвам във съня ти,
не ме забравяй, моля те, недей!
Ще идвам да усещам любовта ти,
здравей, любов, целувам те, здравей!
03.05.12г. Силвия Даракчиева
© Силвия Даракчиева All rights reserved.