Здравей любов
теб аз всеки ден чаках
Не тръгвай не ме оставяй любов
стотици сълзи аз по тебе изплаках
Добър вечер любов
Наздраве за нашето старо
и остаряло сватбено вино
Вземи го любов
то още те чака там върху скрина
Не ме оставяй любов
Не заспива без мен
Наздраве моя голяма и страстна любов
Дочакай със мен ти другия ден
Наздраве любов
Не заспивай
Постой пак до мен
И сълзите изпивай
Бурна моя любов
ти тази нощ от мен ще си тръгнеш
аз зная любов
че в теб отдавна мене ме няма
И когато тази нощ любов
от мене си тръгнеш
не се обръщай любов
не се връщай да ме прегърнеш
© Любов Никифорова All rights reserved.