Mar 21, 2009, 11:03 AM

Здравей, малкият... 

  Poetry
544 0 2

                                              (на Павел)

 

Здравей, малкият... прибра се,

да видиш своята поредна бройка...


Не ме гледай дълбоко и влажно

с тези твои красиви очи,

че знаеш ли какво става в мене,

как кръвта ми лудо кипи,

бушуват пожари от... гняв и... любов...


Здравей, малкият... върви си,

така както и дойде...


Пусни го да бъде свободно

това мое пусто сърце...


Тръгни си, малкият!

Махни се!

За теб бях някаква игра...

за мен ти може би беше...

за мен ти беше любовта...


 

20.03.09

© Поли Ангелова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??