Feb 28, 2007, 9:23 PM

Здравей, моя нова любов 

  Poetry
1484 0 9
Здравей, моя нова любов!
Аз чаках те, търсих те, исках те...
Сега излъжи, моя нова любов,
че дошла си при мен да си истинска.


Ела, моя нова любов,
с устни страстни горещо целувай ме,
омагьосай ме с нежни слова,
с пръсти пламенни ти изрисувай ме.


Позволи пак на мойто сърце
да забие от щастие лудо,
и макар да не идваш при мен,
излъжи ме - аз знам, че си струва!

© Эоя Михова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??