Mar 30, 2010, 7:24 PM

Здравей, приятелю 

  Poetry » Love
838 0 1

 

Здравей, приятелю, налей ми

чаша вино с примеси на смях.

Ти отпусни се, прегърни ме.

И успокой се – двама да сме не е грях.

 

Здравей, приятелю, обичам

да казваш тихо мойто име

и лудите ти погледи харесвам,

когато тъй лежиш до мене.

 

Здравей, приятелю, недей тъжи!

И утре може да се видим;

приятелски, че те обичам ли боли?

Не говори, налей ми вино...

© Последната All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??