Забравени,
детските дни
ронят сълзи.
Аз и ти – помниш ли?
Вечните влюбени,
една вечер ми подари –
Йовкова,
пълна със спомени.
Раздялата бързо настъпи.
Изгубени мечти.
Януарски дни –
търсещи, възлюбени, студени.
Елите –свидетели неми,
люлеят самотно игли.
Юли си спомнят и ги боли!
© Василка Ябанджиева All rights reserved.