Здравей...
Позна ли ме?!
Та това съм аз,
момичето, което те обичаше,
а ти не помниш името дори!
Добре ли си,
кажи?
Какво се случи във живота ти?
Създаде ли семейство и деца,
или още търсиш своята "мечта"?
Здравей,
позна ли ме?
Това съм аз - пораснала,
живяла и разбрала,
че добрината ни е вътре в нас,
че Любовта се среща толкоз рядко,
а всичко друго е игра!
Здравей!
Видя ли ме?!
Позна ли ме?!
Избра ли ме?!
Че аз за тебе съм една,
единствената във света!
Здравей,
... и отмина ти и тихо после спря,
обърна се, но я няма вече твоята Съдба!
© Албена Радина All rights reserved.