Здравей татко,
колко хубаво е да те видя,
в тишината люлякова да ти благодаря.
Зад скрита в риза
умората намига,
топлина лъчиста в бащината ти душа.
Днес мълчаливо
ще те прегърна,
вместо мен ще говорят двете ми сълзи.
Албуми разгърнати
ще ни върнат
в разходките семейни, а прашеца весело жужи:
Преоткривам все по-силно,
че те обичам!
Ще те помоля да ми простиш.
И аз отново, твоето мъниче,
слънчево те прегръщам –
татко, моля те недей да тъжиш!
© Мария All rights reserved.
Руми, споделеното от теб е истинско удоволствие за мен! Благодаря ти.
Бъдете благословени момичета!