Две пътеки в път широк
от днес за в бъдеще се сливат.
С любов и здраве да ги осенява Бог,
с мир и сговор в семейното гнездо,
което свиват!
Сърцето и ръката на любима
с удоволствие приема Благовест.
Теодора е избрал за своя прима,
в любов и вярност двамата се вричат днес!
В дома на Ангел, Веско, Мирко, Венче
традициите са нещо много свято.
Бистрата вода в сватбарско менче
с дъх на здравец и мушкато!
Винаги родителите с радост
своите деца ще благославят.
Връщайки се в отминалата младост
всичката си обич те им завещават!
От Мирослав и Нели: На многая лета!
Ще последват на батко си късмета!
Никога от нищо да не ги е бъз,
да обичат и работят с хъс!
Събрали сме се близки хора
да поздравим порасналите им деца!
В душите на Благовест и Теодора
с любов да греят хиляди слънца!
© Цанка Митова All rights reserved.
Да са живи и здрави всичките!
Поздрави!