Сърцето от лед сковано е!
Сезонът на омразата -
повяхващи листа със завист напоени
улиците покриват
и сградите на доброто сриват!
И всяка вечер
стон от мен изтръгва се...
Нека всичко да спре!
Молбата си изричам
и с надежда в очите
по-добро бъдеще предричам!
Само ако по-добри бъдем...
Само ако душите си с любов стоплим...
© ВБТ All rights reserved.