Възкръсва
жаждата й за живот.
С какво ли
вчера
е преяла и препила,
та близък й се вижда
пролетния небосвод
и чувства се
почти щастлива?
От
всички
изпочупени мечти
едничка цяла,
в кошничката,
Любовта остави -
човек с делата,
вярата в доброто
да прослави.
© Лина - Светлана Караколева All rights reserved.
The work is a contestant:
Великден е единственото време, когато е добре да сложиш всичките си яйца в една кошница »