Mar 20, 2019, 12:00 AM

Земята 

  Poetry » Humour
743 1 0

Туй всеки здравомислещ знае.

Земята с форма на катма е.

С други думи Земята

си е баш като катмата.

© Стефан All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??