May 6, 2015, 12:54 AM  

Земята е плоска 

  Poetry » Other
470 0 1

 

 

Земята не е кръгла, а плоска
с над милиард човека.
Само двама грешници-Адам и Ева,
незачели на Господ правилата.
Един съвместен сив живот,
където любовта не съществува.
Тя е само очила с които дяволът,
греховете награждава.
Това е трудно да се разбере.
както питайки се умираме,
Първични , родени от кокоше яйце,
с мечти от десетте божи правила
да се опазим....


Ст. Русев

© Станислав Русев All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??