искам да съм ти ръкавичка,
за да пазя ръката ти топла
искам да съм ти шалче,
за да се гушна на врата ти
искам да съм ти якенце,
за да те пазя да не настинеш
искам да съм снежинка,
разтопяваща се върху лицето ти
всяка твоя дреха
няма представа
каква късметлийка е
всяка снежинка също..
© Елисавета Емилова All rights reserved.