Зимата дойде, деца.
Хайде вънка на игра!
Със палтенца, шалчета и ръкавички,
за да ви е топличко на всички.
Бързо снежни топки направете
и своите приятелчета замерете
за здраве, щастие, късмет,
а по дворовете да има берекет.
Мама, татко и роднини да сурвакате идете
и за празника подаръците си вземете.
Под елхата те са наредени,
Честита Коледа, деца засмени!
© Александър Валериев All rights reserved.