Белия кожух
Баба Зима пак
си с радост наметна,
за да зачервѝ
с дъхав пухкав сняг
личицата
на децата!
Белия кожух
Баба Зима пак
бързо взе, че
си облече
и за миг събра
детския рояк
и Рай зѝмен спретна!
© Стоян Минев All rights reserved.