Зима е
и всичко пак е бяло,
магично и насищащо, и вяло.
Красиво е, и тихо, и спокойно,
приятно, нежно, от студа усойно.
Интимност има,
тук във тази зима,
премяната е тъжна и омайна,
не бяла смърт, а огън от камина
и трайна тайна -
да, навън е зима.
И всичко вече се е приютило,
и някъде на топло се е скрило,
и тайно към света наднича
и чака друг сезон, и се зарича.
© Силвия All rights reserved.
Поздравления!!!