Тихо е... Толкова е тихо.
Малки снежинки валят.
Бяло е... Толкова е бяло.
Греят звездите не спят.
Чисто е... Толкова е чисто.
Светли мечти те зоват.
Чудно е... Толкова е чудно.
Сякаш душите летят.
Щастие... Толкова щастие.
Зимната приказка в нас.
© Гедеон All rights reserved.