Може би е заблуда,
зрителна немощ, не факт:
пърха в снега пеперуда,
лято в преспи. Но как?
Виждам ли? - Лъжат очите,
виждаш ли същото ти.
Струйка вода солена
мигом ще я разтопи.
Но е така красиво,
аура от лъчи.
Слънцето е хапливо,
прави си зимни шеги.
© Христина Комаревска All rights reserved.
Желая ти здраве и пълнокръвно вдъхновение с още призови отличия!