Симфония в бяло, валс на снежинки,
вятър галещ цигулкови струни.
Разнася в нощта звуци безгрижни,
в зимни простори, по пътеките лунни.
Сипе се сняг, върхари танцуват,
птиците в ложи, затаили са дъх.
Светят звездите, всички празнуват,
че слиза Новата, по хълм златовръх.
От нея разстила се шлейф с пожелания,
обсипана цяла от здраве, късмет.
Свири вятър, разнася желания,
за щастие, радост във всеки дом днес.
Въртят се снежинки, вятърът в унес,
дирижира симфония, в бяло искри.
Луната наднича, разпръсква сияния,
над белия лес, във валса трепти.
Звездно е днес, а годината Нова,
в ръцете си нежно цигулка държи.
Цигулкови струни шепнат: " Да бъде!"...
здраве, щастие, мир... над нас да вали!
31.12.2021г.
С пожелания към екипа и потребителите на "Откровения" за здраве, щастие и вълшебства през Новата година!
© Теодора Атанасова All rights reserved.