Aug 23, 2017, 10:14 AM

Зимното ми сърце 

  Poetry » Other
238 0 1

Безпределно безснежно.
Безгранично метежно.
Безнадеждно безбрежно.

© Павлина Гатева All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??