May 11, 2024, 7:51 PM

Златка-злоядка 

  Poetry
254 1 3

Мама много се ядосва, 

че храната се прахосва. 

 

Сутрин вместо макарони,

тайно хапвам си бонбони.

 

На обяд не искам боба

и пак тръшкам се на пода. 

 

С шоколада на филия

бързам да се скрия. 

 

Ако в чинията е леща, 

за бонбончета ме подсеща. 

 

Не обичам аз храната, 

но обичам аз сладката. 

© Христинка Йочколовска All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??