May 20, 2015, 8:27 PM

Златотърсачка 

  Poetry » Other
573 0 5

Лед в очите,

компютър в главата,

камък в гърдите -

Това е цената,

която плаща

всяка жена под небето,

за която чашата

е по-важна от питието...

 

18.05.2015

 

Георги Каменов

© Георги Каменов All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??