полази ме
същинско насекомо
намери процеп в мен
и се провря
разкъса вътрешностите ми
с огън
подпали мозъчната ми кора
изби по кожата ми
обрив мощен
в зениците изгря
и изгоря
напусна ме
сега във тъмни нощи
връхлита осъзнатата вина
© Павлина Гатева All rights reserved.