Животът е пепел без огъня на любовта,
без любов светът е като луд танц на смъртта,
без любов светлината в мен се превърна в нощ
сто хиляди пъти или още
Чакането на любов е деликатес на самотата
плащаме скъпо за това -
главата - пресмята,
и сега свещите за вечеря са угаснали
смърт пируети завърта отново - знаех това...
© Сенилга All rights reserved.
The work is a contestant:
Аз имам теб. Без теб ще бъда пак каквото бях: последният бедняк »